Home Produse Servicii Portofoliu Contact Romana English

BRM Tecnical - Servicii de calitate

De la inceputul activitatii, am reusit sa formam o echipa de profesionisti cu  o vasta experienta in acest domeniu. Suntem constienti de faptul ca o evolutie crescatoare a activitatii nu poate avea loc fara extinderea gamei de produse si imbunatatirii permanente a calitatii . Din acest motiv societatea noastra acorda o mare importanta segmentului de cercetare si este la curent cu toate inovatiile in materie de SISTEME DE INCALZIRE, UTLIZAND SURSA DE ENERGIE VERDE.

 

Cuptor
Vopsire in camp electrostatic
contacteaza-ne

Vopsire in camp electrostatic

Detinem  cea mai moderna tehnologie de vopsire in camp electrostatic, o tehnologie cu nimic mai prejos decat cea utilizata in occident.


Intregul sistem este interconectat, complet automatizat si computerizat. Pulverizarea se executa in doua posturi de lucru, fiecare cu cate 2 pistoale automate cu ciclon de separare a pulberii, deservite de catre 2 instalatii liniare de ridicare-coborare, ceea ce permite pulverizarea automata si uniforma pe intreaga suprafata a pieselor suspendate pe conveior.


Cuptorul de polimerizare este deservit de o instalatie electrica, iar in zona de intrare-iesire este prevazut cu o perdea de aer. Sectiunile de aspiratie si refulare a aerului se pot regla, asigurandu-se uniformizarea aerului recirculant din cuptor. Temperatura tehnologica este pre-reglata, afisata si controlata automat prin intermediul unui panou de comanda si semnalizare, realizat conform normelor.


Transportul pieselor se realizeaza pe cale mecanizata cu ajutorul unui conveior  cu comanda numerica, prevazut in punctele de intrare-iesire ale cabinei de pulverizare cu fotocelule, care declanseaza pulverizarea doar in momentul in care piesa intra in raza de actiune a celor 4 pistoale automate.


Confectii metalice

Beneficiind de facilitatile de productie existente, executam o serie  larga de confectii metalice vopsite in camp electrostatic dupa proiecte proprii sau la comanda dupa desenele beneficiarilor utilizand masini cu comanda numerica, taiere , indoire, sudura in puncte si cu argon, vopsire, etc.

Confectii metalice
contacteaza-ne

Proiectare sisteme de incalzire in pardoseala
Circuit Autocad
contacteaza-ne

Proiectare pentru sisteme de incalzire in pardoseala

Cu ajutorulul programului AUTOCAD  firma noastra concepe un proiect al incalzirii in pardoseala.Acest proiect ne ajuta sa obtinem informatii despre materialele de care avem nevoie cat si  calculul cantităților de materiale  pentru a finaliza proiectul.

Incalzirea prin pardoseala este o solutie eleganta si eficienta pentru incalzirea unei locuinte. Confortul termic este mult imbunatatit, se reduc curentii de aer, instalatia este silentioasa si functioneaza la temperaturi mici, iar aspectul estetic general al camerei este imbunatatit.

Caldura este repartizata uniform in incapere si poate fi mentinuta la un nivel constant, prin echiparea acestor sisteme cu un termostat pentru temperatura. Pentru fiecare zona in parte se poate alege temperatura dorita.

Incalzirea prin pardoseala se poate face  cu apa calda  la o temperature maxima de 40 de grade si poate fi utilizata atat pentru cladiri noi cat si pentru cele in renovare, avand in vedere de fieecare data consumul redus de combustibil.

Ideea folosirii pardoselii ca terminal de incalzire nu este deloc noua. Sisteme de acest fel, intr-o varianta primitiva, existau inca din antichitate, in China, Egipt sau Roma. In aceste sisteme, gazele calde produse intr-un focar erau trecute prin canale special executate sub pardoseala incaperii.

Sistemul de incalzire prin pardoseala


Montaj sisteme de incalzire si instalatii

Indiferent de cerintele dumneavoastra, compania noastra, va ofera solutii pentru toate scopurile si necesitatile. Solutii tehnice facile de executie si intretinere pentru instalatii incalzire si sanitare sunt puncte forte ale societatii noastre. Executam instalatii termice, instalatii incalzire, montam  centrale termice pe lemne folosind diverse sisteme combinate in care sunt incluse si surse de energie verde.

Montaj sisteme instalatii
contacteaza-ne
Home | Produse | Servicii | Portofoliu | Contact © Copyright 2009 BRM Tecnical Romania. Toate drepturile rezervate. Exist Graphics